Kuvia matkamme varrelta... <3

Olen aina pitänyt samojedeissa niiden nallemaisesta olemuksesta, hymyilevästä ilmeestä ja ystävällisestä luonteesta. Meillä ne ovat aina olleet koko perheen koiria. Kiintyneet meihin ja me niihin. Aina olleet mukanamme automatkoilla ja kulkeneet mukana lenkki poluilla. Jaettu yhdessä ilot ja surut. Osallistuneet aivan kaikkeen. Olleet rankametsällä mukana ja tassutelleet hevosten mukana maastossa. Toki tähänkin rotuun poikkeuksia mahtuu ja haastavanpia yksilöitä. Silloin vaaditaan myös jämäkämpi/pitkällä pinnalla ja huumorilla varustettu omistaja. Mutta nämä meillä olleet/tällä hetkellä olevat koirat ovat kyllä luonteensa puolesta puhdasta kultaa. Luonnetta ja terveyttä olen aina pitänyt näillä koirilla ensisijaisen tärkeänä ja tulen vastaisuudessa pitämäänkin. Sitten vasta on ruvettu kiinnittämään huomiota ulkonäöllisiin asioihin kun peruspilarit ovat kunnossa.

ja matka jatkuu.. kuvia arjesta kuin juhlastakin

Hei, me leikitään kukkulan kuningasta =) Nämä pallerot eivät vain voi saada tarpeekseen lumessa telmimisestä. Se on niin näiden koirien elementti. Ne nauttii siitä täysin siemauksin ja niin minäkin kun ollaan pakkasen puolella.. Silloin on meinaan itsensä uudelleen värittäminen vähän hankalampaa..

Sitten päästään kolikon kääntöpuoleen.. On ne kerkeäväisiä, näin siinä käy kun pakkaset tippuu plussan puolelle =) Ilmeisesti neiti oli saanut tarpeekseen valkoisesta värityksestään ja päätti hieman taas tuunata itseään..( ja kyllä olin juuri pessyt kyseisen neidin )

Tältä näyttää kaverit, jotka joutuvat epämukavuus alueelleen.. Tällä kertaa se tosin vain tarkoitti yhden kuvan nappaamista, mutta minkäs teet.. kun ei huvita niin ei vain huvita.

Meidän puputupunat Rumpali ja Nekku. Seurallisia ja kilttejä pupu kaveruksia, joita on helppo käsitellä ja seurailla heidän puuhailujaan. Ovat kilttejä ja aikamoisia söpöliinejä. Kesäisin lapset pukevat heidän päälle valjaat ja taluttevat nurmikolla. Talvisin nämä löytyvät osallisina lasten leikeistä sisätiloista. Muutaman kerran nämä kaverukset ovat löytyneet nukkekodistakin. Ovat kovia kiipeilemään paikkoihin joita ei äkkiseltään tulisi ajatelleeksikaan.