Lumililja Faldo eli tuttavallisemmin Rocky (s 22.7.2010).

Kyynärät: 0/0

Lonkat: C/C

Silmät: terveet

Perheen kesken puhumme myös roksusta. Tämä poika omaa maailman ihaninman luonteen. Se on meidän perheen halinalle. Pahaa ei tee kärpäsellekkään ja rakastaa lapsia yli kaiken. Tämä koira ei ole myöskään ikinä tuhonnut mitään. Pysyy pihassa ja voi pitää huoletta irti myös muuallakin koska ei ikinä lähde mihinkään vaeltelemaan vaan pysyy aina perheensä parissa. Omaa kyllä maailman kultaisimman sydämmen ja luonteen. On meidän perheen luottokoira joka ottaa aina uusimmatkin tulokkaat avosylin vastaan. Jotkut puhuvat elämänsä koirasta tai että se on se missä on sitä jotakin. Meidän kohdalla se on Rocky, ei sillä että muutkin ovat kyllä rakkaita mutta tässä on ollut alusta alkaen sitä jotakin. Jos kysyt mitä? En osaa vastata. Se vain on .

Lumililja Diandra eli Lumikki (s 30.5.2014).

Lonkat: C/C

Silmät:

Tämä koira on kiltti ja hyvänluonteinen koira. Meidän talli koira, joka kulkee perässäni hoitamaan hepat joka päivä. Lumikki tykkää touhata meidän lasten kanssa. Yleensä Lumikki näistä lasten leikeistä osallisena sitten löytyykin. Milloin leikkimökistä tai hiekkakasalta tekemässä (tuhoamassa) hiekkakakkuja. Välillä sieltä häviää tenavilta hiekkalapioitakin, ei kyllä tarvitse hirveästi arvuutella mihinkä ne on joutunut. Niissä lapioissa täytyy vain olla jotain mitä minä en ymmärrä. Kaiken muun jättää kyllä rauhaan. Tämä neitokainen on todella tottelevainen ja nopea oppimaan uusia asioita. Eli uusia temppuja tälle on helppo opettaa. Pienten lasten kanssakin kulkee hihnassa todella fiksusti. Ei lähde repimään minnekkään suuntaan ja on kuuliallinen koira.
Fanni eli Nelli (s 3.6.2007)

Lonkat: B/B

Silmät: terveet

Ensimmäinen samojedini ja meidän roksun äiti. Nelli on kiltti koira jolta tuntuu kyllä korvat välillä vaan katoavan. Tämä koira on tuhonnut paikkoja vaatekaapista lähtien. Sillä on ollut pakkomielle aina hajottaa jotain, joka onneksi alkoi antaa periksi vanhenmilla päivillä. Muuten kyllä on ollut aivan ihana koira. Varsinkin jos tykkää rapsutella sitä. Sen kun aloittaa niin sille ei loppua näy. Jos erehtyy lopettamaan niin ensin pökitään kuonolla ja sitten annetaan tassua ja jos tämäkään ei auta niin se kyllä mönkii syliin asti.